Visuele inspecties, beter en sneller.

Wij implementeren drones en AI (Artificial Intelligence) voor snellere en betere visuele inspecties, zodat u meer uit uw business kunt halen.

See better.   Know faster.  Get more.
BEKIJK AL ONZE CASES
See better. Know faster. Get more.
LEES MEER
2x tot 10x meer geïdentificeerde afwijkingen
4x tot 10x sneller dan conventionele inspecties
Get more - sterk verhoogde opbrengsten
We combineren het beter zien en sneller werken tot meer business resultaat: kortere inspectie en downtime.

De drone is maar
een stukje van de puzzel

Bij Customdrone begrijpen we dat voor het succesvolle toepassing van drones in uw bedrijfsvoering veel meer nodig is dan alleen een stuk hardware. Taken veranderen en verantwoordelijkheden verschuiven.
Werknemers moeten leren
vertrouwen op een inspectie die door een drone is uitgevoerd.
Net als de instanties. Dat die drone kan inspecteren, dat gelooft u vast. Maar wat dat betekent voor uw bedrijf, dat wilt u weten. Daarom nemen wij organisatorische, culturele, financiële, juridische en administratieve impactanalyses mee in ons proces.

Onze werkwijze

Business opportunity scan

In deze fase kijken we of het in uw bedrijfsvoering mogelijk én zinvol is om met drones te gaan werken. Daarbij maken we een inschatting van de mogelijke voordelen van drones en AI voor uw specifieke situatie. Maar we brengen ook de risico’s en eventuele onmogelijkheden in kaart - denk bijvoorbeeld aan de wet- en regelgeving. U krijgt dit opgeleverd in een adviesrapport, wat opgesteld wordt door experts die al meer dan 7 jaar actief zijn in deze markt. Op basis van dat advies kunt u beslissen of u door wilt gaan naar fase 2

Business solution

Vervolgens bedenken we de beste oplossing voor uw bedrijfsvoering. Die oplossing is een combinatie van hardware, software en mensen. Customdrone is niet gebonden aan bepaalde leveranciers van hardware. Daardoor kunnen we de beste oplossing voor uw situatie adviseren. Maatwerk behoort daarbij ook tot de mogelijkheden.

Business validation

In deze fase implementeren we deze in de praktijk. Dat begint met één drone en de bijbehorende software en artificial intelligence. Zo valideren we of de business solution werkt in de praktijk. En kunnen we eventuele aanpassingen doen om te zorgen dat alles naar behoren werkt. Ook merkt u wat de impact van deze implementatie is. Dat laatste is belangrijke informatie om te kunnen beslissen over een eventuele uitrol.

Business implementation

Nu is bewezen dat visuele inspecties in uw organisatie werken en wat de impact daarvan is kunt u overgaan tot een business-brede implementatie. Wij kunnen desgewenst deze implementatie voor u begeleiden en zorgen voor uniforme werkwijzes en procedures, inclusief de training van al uw medewerkers.

Support & maintenance

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten die in een nieuwe technologie duiken goed ondersteund worden. Daarom bieden wij support en maintenance aan in een all-in pakket. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Kennisbank

In de wereld van drones wordt veel jargon gebruikt. Om duidelijk te maken wat er precies bedoeld wordt hebben we een handige kennisbank gemaakt. Hierin vindt u alle basisinformatie over drones, helder uitgelegd.
Bekijk kennisbank
See better.
Know faster.
Get more.
LEES MEER
Unieke combinatie van drones en artificial intelligence (AI)
Customdrone levert een unieke combinatie van drones en AI die enorme besparingen oplevert. Niet in theorie, maar in de praktijk.

In animatie hier (wordt ontwikkeld): 
- See better: 2x tot 10x meer geïdentificeerde afwijkingen
- Know faster: 4x tot 10x sneller dan conventionele inspecties
- Get more: 1 tot 10x meer opbrengst