Grondmarkerings punten voor drone mapping

Er zijn verschillende mogelijkheden om de nauwkeurigheid van uw 3D scan nog nauwkeuriger te maken.

Één van de manieren is door middel van verschillende punten in te meten met een GPS RTK stok.

Met de GPS RTK punten heeft u uw GPS coördinaten aangemaakt.

Die coördinaten moet de drone ook zien. Dit kan door middel van een ground control point (ground marker) Deze ground control points plaatst u over het terrein waar u een 3Dmapping van wilt maken, deze punten zal de drone herkennen en daarmee een grotere nauwkeurigheid aan uw 3Dmapping brengen

Deze punten zorgen ervoor dat de software van uw 3D scan makkelijk het middel punt van deze vlakte kan vinden.

Dit middel punt heeft u namelijk in gemeten met gps coördinaten waar door u erg nauwkeurig uw werkzaamheden kunt uitvoeren.

Hoe gaat drone mapping in zijn werk?

De drone vliegt een bepaalde door de door u ingestelde route over het terrein waar u een 3D scan van wilt hebben, dan maakt de drone allemaal foto’s en meet de afstanden op zodat u een mooie 3D scan krijgt van het terrein.

Custom Design

Deze Ground control points leveren wij zowel in Customdrone Design als in uw eigen merk. Zodat u uw ground marker altijd kan herkennen met uw logo en teksten en wat u er nog meer in wilt.

Hoe ziet een Ground marker eruit?

Hieronder ziet u de Customdrone Ground control points.

Het voordeel van onze ground control points is dat ze extreem snel te herkennen zijn en snel het middel punt bepaald kan worden ook met lage resolutie foto’s.

Deze ground control points zijn per 10 stuks te bestellen.

Voor meer informatie over hoe dit werkt? Of wilt u een offerte op vragen voor deze ground control points kan dat via: +31 85-0870737 of info@customdrone.com

....

know faster.

GET MORE.

Gerelateerde cases

Bij Customdrone draait het allang niet meer om het verkopen van drones, ook al doen we dat veel. Bij ons draait het om de succesvolle implementatie van drones in bedrijven.

De nieuwe landmeters van de toekomst uitgerust met een drone

Landbouw drone in de praktijk

De impact van drones bij Heerema