Nauwkeurig meten met drones

Hoe gaat nauwkeurig meten met drones in zijn werk?

Om nauwkeurig te meten met drones zijn de drones uitgerust met de beste camera voor uw opdracht, sensoren en een software om ervoor te zorgen dat uw drone een perfect 3D model voor u kan maken. De nauwkurigheid van uw 3D model heeft te maken met de nauwkurigheid van de GPS van uw drone, hier houd Customdrone rekening mee in zijn drone advies.  Uw 3D model kan nog nauwkeuriger gemaakt worden door ground control points te gaan gebruiken. Deze punten worden ingemeten met een GPS RTK stok door extra nauwkeurige te meten in uw 3D model.

Wat kan ik nauwkeurig meten met drones?

U kunt nauwkeurig meten met drones gebruiken voor inspecties van bijvoorbeeld gebouwen. De drone zal langs de gebouwen vliegen via het door u getekende vliegroute de drone maakt automatich fotos van het terein en de gebouwen die op het terein staan.  Zo kunt u uiteindelijk afstanden meten of schades opsporen en natuurlijk veel meer.

Voor een uitgebreide uitleg kunt u het best contact met ons openmen.

Hieronder een voorbeeld van schade aan een gebouw gefotografeerd met een drone:

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Customdrone.

Customdrone geeft advies opmaat voor ieder bedrijf van losse drones tot starter sets tot professionele systemen. Neem contact op via: +31 6 111 232 79 of info@customdrone.com

....

know faster.

GET MORE.

Gerelateerde cases

Bij Customdrone draait het allang niet meer om het verkopen van drones, ook al doen we dat veel. Bij ons draait het om de succesvolle implementatie van drones in bedrijven.

De nieuwe landmeters van de toekomst uitgerust met een drone

Landbouw drone in de praktijk

De impact van drones bij Heerema