Professionele drone kopen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het kopen van een professionele drone. Afhankelijk van uw bedrijfs sector helpen wij u met de beste professionele drone voor uw bedrijf.

Professionele drone kopen wat zijn de mogelijkheden?

De drone kan verschillende soorten inspecties uitvoeren zoals, gasleiding inspecties, windmolen inspecties, zonnepanelen inspecties, inspecties van gewassen, inspecties aan bruggen. Met de drone kunt u ook 3D mapping uitvoeren, met een softwareprogramma kunt u met de drone over een terrein heen vliegen en daarna een 3d model maken. Met het 3D model zijn dan ook verschillende metingen en berekeningen uit te voeren, zie hiervoor www.3dscandrone.nl

Professionele Solid X4 drone kopen

Een professionele drone is de Solid X4 van Soliddrone, deze drone kan op maat gemaakt worden naar wat u nodig heeft, elke camera kan er onder gehangen worden en de drone weegt 3,6 KG.

Het is een quadcopter en kan zowel handmatig als autonoom gevlogen worden.

Machine learning met professionele drones

De Drone kan ook uitgerust worden met slimme machine learning software. Dit betekent dat de drone zelf kan leren schade te herkennen. De drone doet dit doormiddel van te leren wat geen schade en waar schade zit, in het begin zal de drone alleen vragen wat goed en fout is als de drone schade of verschillen ziet, dit moet de gebruiker dan aangeven en de volgende keer zal de drone het herkennen.

Als voorbeeld wordt er een olieplatform genomen, de gebruiker vliegt de drone om het olieplatform heen om te inspecteren en er is schade aan het olieplatform, de drone zal dit zien en aangeven dat er wat aan de hand is. De gebruiker kan dan aangeven wat voor probleem of schade dit is. Na een bepaalde tijd van gebruik zal de drone kunnen aangeven wat voor soort schade aan het olieplatform is en ook voorspellingen kunnen geven.

....

know faster.

GET MORE.

Gerelateerde cases

Bij Customdrone draait het allang niet meer om het verkopen van drones, ook al doen we dat veel. Bij ons draait het om de succesvolle implementatie van drones in bedrijven.

De nieuwe landmeters van de toekomst uitgerust met een drone

Landbouw drone in de praktijk

De impact van drones bij Heerema